【中止】第35回N2RI拠点セミナー

中百舌鳥キャンパス
C10棟 5階 503号室

中百舌鳥キャンパスのアクセス

このイベントは中止となりました。

華中科技大学の费 鹏(Peng Fei)先生をお招きし、最新の研究成果についてご紹介いただきます。

Light Sheet Microscopy is a recently emerging technology for high speed multi-dimensional imaging of various bio-organism. It has significant advantages over the wide-field microscopy and laser confocal microscopy on the scanning speed, axial resolution and photo-toxicity. This talk will introduce the unique integration of temporal and spatial super-resolution technique into Light Sheet Microscopy, to further extend its application on in toto observing the highly dynamic process, such as the beating embryonic heart and exploring the super-resolved details of bio-events over a large field-of-view. This talk will further introduce a simple-and-robust technique that allows the superior light sheet imaging on a conventional inverted microscopy, in an extremely easy and cost-effective way.